Προσφορές για "Μεζεδοπωλείο Οινοθόη"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Μεζεδοπωλείο Οινοθόη". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Μεζεδοπωλείο Οινοθόη

Η 35χρονη εμπειρία του Σπήλιου Παπαϊωάννου στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια, καθώς και η αγάπη των συνεργατών του, έκαναν τη ΟΙΝΟΘΟΗ να φημίζεται για το καλό φαγητό, την φιλική εξυπηρέτηση και το ζεστό περιβάλλον. Έχει δοθεί προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια και έχει δημιουργηθεί ένας χώρος που συνδυάζει το παλιό και νοσταλγικό με το καινούριο. Εντυπωσιακός χώρος που θα θυμάστε, με μοναδικά παλαιά και συλλεκτικά αντικείμενα.

Το πιο εντυπωσιακό για το μεζεδοπωλείο της οδού Κωνσταντινουπόλεως στο Μοσχάτο, είναι η φαντασία και το μεράκι των πιάτων. Διαλέγοντας τα καλύτερα υλικά από την Αιγιάλεια π.χ. λάδι, κρασί, κοκόρια, κουνέλια, κολοκύθες, κρέατα και αξιοποιώντας αγαπημένες συνταγές, η ΟΙΝΟΘΟΗ σας επιφυλάσσει απίστευτες γεύσεις σπιτικών γεύσεων μαγειρευτών, κρεατικών αλλά και παραδοσιακές πίτες με χειροποίητο φύλλο, γαρδουμπάκι, γκιούλμπασι, μοσχαρίσια ουρά, κόκορα μακαρονάδα κλπ, χωρίς βέβαια να λείπει από τη σχάρα το φρέσκο ψάρι και πολλά άλλα θαλασσινά.

Ζωντανή Μουσική κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι με κιθάρα – μπουζούκι, λαϊκά ακούσματα παλιότερης εποχής, χωρίς μικρόφωνα και εντάσεις.

Κωνσταντινουπόλεως 91,
Μοσχάτο
 2104826540