Προσφορές για "Ταβέρνα "Μαυρομάτης""

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Ταβέρνα "Μαυρομάτης"". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Ταβέρνα "Μαυρομάτης"

Σε αυτήν την πασίγνωστη ταβέρνα, η γενναιοδωρία δίνει χρώμα, η οικονομική κρίση αντιμετωπίζεται τολμηρά και η κουζίνα είναι νόστιμη.

Τα τηγανητά κολοκυθάκια είναι κλεισμένα σε τραγανό, αφράτο κουρκούτι. οι τυροκροκέτες έχουν γεύση γραμμένη. το τζατζίκι έρχεται μυρωδάτο, την τυροκαυτερή όμως θα την ήθελα πιο πικάντικη. η ντοματοσαλάτα πλούσια, γευστική, και περιποιημένη. οι πατάτες φρέσκες και προσεκτικά τηγανισμένες.

Το όνομα ο «Μαυρομάτης» το απέκτησε για το κοτόπουλο παϊδάκι. Όντως, τα νόστιμα αυτά κοψίδια νικάνε στα σημεία και τα αρνίσια παϊδάκια (πιο βαριά ), και τα λουκάνικα.

Το μαγαζί έχει όμως και ωραία μαγειρευτά που αξίζει να τα τιμήσεις ακόμη και εις βάρος της σχάρας. Έχει χέρι ελαφρύ ο μάγειρας κι οι γεύσεις του αναδίδουν όμορφα αρώματα. Οι λαχανοντολμάδες αβγολέμονο έχουν σπιτική νοστιμιά και ο κοκκινιστός κόκορας έχει μια ωραία, ελαφριά, λαδερή σάλτσα που ταιριάζει πολύ με τις τηγανητές πατάτες της γαρνιτούρας.

Στον εξωτερικό χώρο δεσπόζει η εντυπωσιακή μουριά! Τα κλαδιά της απλώνονται δημιουργώντας έναν τεράστιο κύκλο σκιάς το μεσημέρι και μια πηγή πράσινης δροσιάς και φυσικής αίσθησης μέρα-νύχτα. Αυτή δίνει τον τόνο στην ατμόσφαιρα του μαγαζιού, που συμπληρώνεται ταιριαστά από το κεραμιδί τούβλο στην όψη του κτιρίου και στην είσοδο.

Επτανήσου 4,
Αγία Παρασκευή
 2106399102