Προσφορές για "Dive Blue Dream"

Dive Blue Dream

Η σχολή καταδύσεων "Athens Blue Dream" ιδρύθηκε το 2010. Εκπροσωπεί δύο από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως, την PADI και την SSI. Λειτουργεί σύμφωνα με τον καταδυτικό νόμο 3409/05 και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται. Η σχολή λειτουργεί όλο το έτος και διαθέτει προγράμματα για παιδιά και για άτομα με ειδικές ανάγκες. Πραγματοποιούνται σχολεία όλων των επιπέδων και στους δύο οργανισμούς Padi / SSi, σε ολιγομελή και ευέλικτα τμήματα και με μόνο γνώμονα την σωστή, ασφαλή και διασκεδαστική εκμάθηση. Προσφέρονται πιστοποιήσεις PADI και SSI σε όλα τα επίπεδα και εξειδικευμένα συστήματα Mixed Air, NITROX, εκπαίδευση σε βαθιές καταδύσεις, νυχτερινές καταδύσεις, ευρεση & ανέλκυση και πιστοποιήσεις σε ναυαγοσωστικές μεθόδους διάσωσης.

Στο κατάστημά "Athens Blue Dream" μπορεί κανείς να βρει καταδυτικό εξοπλισμό από τους κορυφαίους οίκους, να κάνει πλήρωση φιαλών καθώς και ενοικίαση εξοπλισμού. 

O εκπαιδευτής και ιδιοκτήτης της σχολής, Παπατζιτζές Ευάγγελος, είναι πιστοποιημένος και εγκεκριμένος τόσο από το ελληνικό κράτος όσο και από τον παγκόσμιο οργανισμό καταδύσεων της PADI αλλά και της SSI. Σήμερα αριθμεί άνω των 8.000 καταδύσεων και πάνω από 1.500 μαθητές. Ξεχωριστή αγάπη και εμπειρία στα παιδιά και σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Θεωρείτε ένας από τους πιο προσιτούς και έμπειρους εκπαιδευτές που υπάρχουν σήμερα.

Τοποθεσία Κατάδυσης: Λιμανάκια Βάρκιζας
2102614530, 6973690413