Προσφορές για "Εξαπαλών Ονύχων Face & Body spa"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Εξαπαλών Ονύχων Face & Body spa". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Πρόσωπο κάντε κλικ εδώ.

Εξαπαλών Ονύχων Face & Body spa

Η προσιτή πολυτέλεια είναι συνώνυμο του "Εξ Απαλών Ονύχων". Στο κατάστημά μας μπορεί ακόμα και ο πιο απαιτητικός πελάτης να χαλαρώσει και να ζήσει μια ολοκληρωτική εμπειρία spa περιποίησης.

Με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν ανάγκες σε άντρες και γυναίκες από το κεφάλι έως τα άκρα και με προϊόντα φαρμακευτικά και δερματολογικά ελεγμένα, το "Εξ Απαλών Ονύχων" εξυπηρετεί εδώ και 5 χρόνια με εξειδίκευση στην κάθε του υπηρεσία, περίπου 2000 ικανοποιημένους πελάτες το χρόνο.

Τα θεραπευτικά έλαιά μας, είναι όλα βιολογικής προέλευσης:

 • Calendula
 • Jojoba
 • Almond oil
 • Chamomile
 • Καστορέλαιο
 • Σιτέλαιο
 • Λινέλαιο
 • Έλαιο αγριοκανέλλας
 • Άγριο τριαντάφυλλο
 • Βαλσαμέλαιο
 • Ιπποφαές
 • κ.ά.

Τα έλαια αποτελούν την πηγή της θεραπείας και της ευεξίας σε όλες μας τις θεραπείες, προσώπου και σώματος. Ο συνδυασμός των ελαίων αυτών με τις εξειδικευμένες κινήσεις rejuvance των αισθητικών μας στο πρόσωπο, καθώς και ειδικά παρασκευασμένα αποκλειστικά για το "Εξ Απαλών Ονύχων" δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα προϊόντα, θα σας προσφέρουν αποτελέσματα εμφανή από την πρώτη συνεδρία μαζί μας.

Όμως η απόλαυση δε σταματάει εδώ! Οι θεραπείες χειρομάλαξης σώματος από τις χειρομαλάκτριες του "Εξ Απαλών Ονύχων" θα σας παρασύρουν σε ένα κόσμο αισθήσεων μοναδικό όσο και πρωτόγνωρο, στον οποίο μπορείτε να χάνεστε με τις ώρες μόνο στο δικό μας χώρο.

Επιλέξτε εσείς τα βιολογικά αιθέρια έλαια ανάλογα με τις ανάγκες σας (ylang-ylang, rose, levander, jasmine, lemon, grapefruit, orange κ.ά.) και εμείς θα σας αναζωογονήσουμε από την κορυφή ως τα νύχια!

Η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη. Με 4 διαφορετικά δωμάτια, ανάλογα με την υπηρεσία που θα επιλέξετε να απολαύσετε, μπορείτε να επισκεφθείτε 4 διαφορετικούς κόσμους χαλάρωσης!

Όμως η εμπειρία χαλάρωσης δεν σταματά στο πρόσωπο και στο σώμα. Επιλέξτε μία από τις υπηρεσίες: Απλό pedicure ή manicure, ημιμόνιμη βαφή για να αναδείξετε την ομορφιά των άκρων σας ή μία από τις υπηρεσίες: θεραπεία αναδόμησης ποδιών ή χεριών, θεραπευτικό pedicure ή manicure, θεραπεία μύκητα, θεραπεία παραφίνης κ.ά. για να απαλλαγείτε από προβλήματα στα άκρα σας από την πρώτη συνεδρία.

Το κατάστημά μας μπορεί και σας παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε και αξίζετε, όχι μόνο στις θεραπείες προσώπου και σώματος, αλλά και στις υπηρεσίες manicure-pedicure, αφού όλα μας τα εργαλεία κλιβανίζονται σε κλίβανο ξηρής πίεσης στους 180 βαθμούς και για 2 ώρες μετά από κάθε χρήση. Οι λίμες και τα buffers αποστειρώνονται σε αποστειρωτή UV ακτινοβολίας.

Επίσης χρησιμοποιούνται αντισηπτικά σπρέι δέρματος και αντιμικροβιακά σπρέι εργαλείων. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ομορφιά και η φροντίδα που θα σας παρέχουν στο "Εξ Απαλών Ονύχων" δεν θα σας στοιχίσουν το παραμικρό στην υγεία των άκρων σας.

Άλλες υπηρεσίες που αναλαμβάνει το "Εξ Απαλών Ονύχων" είναι: Νυφικό μακιγιάζ, τοποθέτηση τεχνητών νυχιών (tip gel ή ακρυλικό), αποτριχώσεις με κλωστή ή κερί (full body, full face ή συγκεκριμένες περιοχές), body tanning, καθώς και γυναικεία bachelors (ύστερα από ειδική συνεννόηση με το κατάστημα για διαθεσιμότητα).

Το "Εξ Απαλών Ονύχων" αποτελεί μια όαση χαλάρωσης μέσα στην Αθήνα, που σας αξίζει. Κάντε τη δική σας, εξερευνήστε την και αφεθείτε με εμπιστοσύνη στις απολαύσεις της!

Μπακνανά 40,
Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210 9011048