Προσφορές για "Cube Workout"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Cube Workout". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Γυμναστήρια κάντε κλικ εδώ.

Cube Workout

Το Personal Training έχει μεγάλη άνθιση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και οι χώροι που το παρέχουν αυξάνονται διαρκώς για να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου. Το Cube Workout στην Ηλιούπολη είναι ο απόλυτος χώρος για να σας μυήσει στη νοοτροπία και τα οφέλη του Personal!

Νέα παιδιά με όρεξη για τη γυμναστική και γνώσεις στο αντικείμενο, αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν χώρο στα νότια προάστια που θα απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να καρπωθούν τα τεράστια οφέλη που προσδίδει το Personal Training. Το όνομα αυτού Cube Workout! Εκεί θα βρείτε Small Groups και μαθήματα μίας ώρας για όσους έχουν συγκεκριμένο διαθέσιμο χρόνο. Η ευελεξία που παρέχει το Cube Workout στους αθλούμενους είναι αυτό που θα σας κερδίσει. Ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα και για όλες τις ηλικίες, καθώς το ζητούμενο είναι ο εκάστοτε ασκούμενος να αποκτήσει όλα όσα αναζητεί!

Μία βασική διαφορά με άλλα γυμναστήρια είναι ότι κάθε μέρα στο πρόγραμμα θα σας περιμένει μία έκπληξη... Και αυτό γιατί κάθε μέρα θα κάνετε και διαφορετικό πρόγραμμα. Στο Personal Studio στην Ηλιούπολη θα μπορείτε να προπονηθείτε με Suspension Training, Cross Training, Functional Training, Cardio Training Sports & Outdoor Training και γενικώς μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων.

Εργατών Τύπου 11 & Δασκαλογιάννη,
Ηλιούπολη
212 1058854