Προσφορές για "Μεζεδοπωλείο Αλκυόνες"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Μεζεδοπωλείο Αλκυόνες". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Μεζεδοπωλείο Αλκυόνες

Καλώς ήρθατε στο μουσικό μεζεδοπωλείο ΑΛΚΥΟΝΕΣ! Ένα μέρος όπου η Ελληνική παράδοση συναντά τη Πολίτικη κουλτούρα σ’ ένα περιβάλλον οικογενειακό, σε συνδυασμό με πολύ κέφι και κυρίως με ευχάριστες γευστικές εκπλήξεις! Ανοιχτά κάθε μέρα από το μεσημέρι και κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής με ζωντανή μουσική.

Η ποιοτική διασκέδαση ξεκινά στο μεζεδοποιείο «Αλκυόνες» με ένα κεφάτο κι ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με τραγούδια κλασικά και διαχρονικά, ελαφρολαϊκά, λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά. Η συμμετοχή σας επιβάλλεται, ώστε να στήσουμε μοναδικά κι αξέχαστα γλέντια. Οι παλιοί γνωρίζουν, οι νέοι… θα μάθουν!

Εδώ, η ελληνική κουζίνα συναντά την πολίτικη και οι παραδόσεις την κουλτούρα των γεύσεων. Το περιβάλλον είναι οικογενειακό και συνδυάζει ευχάριστη ατμόσφαιρα, με γρήγορη εξυπηρέτηση και καλό φαγητό. Το μενού περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα ορεκτικά, μαγειρευτά, κρεατικά ψητά στα κάρβουνα, καθώς και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι πελάτες, ανάλογα τα γούστα τους. Το τέλος πάντα υπόσχεται έναν "γλυκό αποχαιρετισμό", με τα απολαυστικά χειροποίητα γλυκά ελληνικής και πολίτικης έμπνευσης που είναι όλα χειροποίητα και παρασκευάζονται μόνο στις Αλκυόνες.

Συγγρού & Ζησιμοπούλου 5,
Π. Φάληρo-Αμφιθέα
 210 9428489