Προσφορές για "Top Fit"

Top Fit

Το γυμναστήριο δίνει τη δυνατότητα στα μέλη μας, να ακολουθήσουν το πρόγραμμα γυμναστικής που χρειάζονται προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους!

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό ασχολείται με το κάθε μέλος μας ξεχωριστά κάνοντας personal training με τα καλύτερα αποτελέσματα!

Υπάρχουν ομαδικά προγράμματα που στοχεύουν στην εκγύμναση όλων των ομάδων του σώματος με απολυτή ασφάλεια, στη σωστή στάση του σώματος, στη λιποδιάλυση, στην εκτόνωση και τη διασκέδαση (body sculpt, κοιλιακοί-ραχιαίοι, top fit cross training, kick boxing, fight-bo, i.m.a., yoga, μηροί / γλουτοί, dance concept, step / aerobic, salsa, belly dance). Επιπλέον, διαθέτουμε χώρο ειδικά διαμορφωμένο για personal pilates-reformer σε κρεβάτι με δυνατότητα επιλογής ατομικού μαθήματος, με ζευγάρι, 3πλο & 4πλο. Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να γυμνάσει με ασφάλεια, να αντιμετωπίσει μυοσκελετικά προβλήματα με την κορυφαία μέθοδο προπόνησης!! Διαθέτουμε personal group 5 ατόμων trx, πλατφόρμα δόνησης για σύσφιξη, λιποδυάλιση, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.

Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας,
Πειραιάς
2104296484