Προσφορές για "Hocus Pocus"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Hocus Pocus". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Παιδί - Οικογένεια κάντε κλικ εδώ.

Hocus Pocus

O Hocus Pocus είναι ένας παιδότοπος, φτιαγμένος για να διασκεδάζει τους μικρούς μας φίλους με αγάπη και φροντίδα ενώ εσείς έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ζεστά ή κρύα ροφήματα και γευστικά σνακς.

Εδώ τα παιδικά πάρτυ δεν σταματούν, η διασκέδαση και οι δραστηριότητες γεμίζουν γέλιο και χαρά τους μικρούς μας πρωταγωνιστές για ατελείωτη διασκέδαση με παιχνίδια που προσφέρουν χαρά έμπνευση και φαντασία...

Ο συνδυασμός των παιχνιδοκατασκεύων και φουσκωτών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας (σύμφωνα με το ευρωπαικό πρώτυπο Ε.Λ.Ο.Τ. ΕΝ 1176/2017 απο τον αρμόδιο φορέα ελέγχου ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε) είναι τέτοιος που προτρέπει τα παιδιά να παίξουν ξέγνοιαστα, να τρέξουν με τους νέους φίλους τους και να δημιουργήσουν με την φαντασία τους, πάντα υπό την επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού μας.

Ο παιδότοπος Hocus Pocus διαθέτει Mega Τραμπολίνο, φουσκωτά παιχνίδια και τσουλήθρες για ατελείωτη διασκέδαση, πολυόροφες παιχνιδοκατασκευές, 2 ειδικές αίθουσες PARTY, και πολλές άλλες παιδικές δραστηριότητες, προσφέρουν χαρά, έμπνευση και φαντασία.

Εσείς χαρίστε στα παιδιά σας μια αξέχαστη εμπειρία και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε μας! Ανιματέρ, παιδικοί ήρωες, κατασκευές με μπαλόνια, ροφήματα και χυμούς, χορός και παιχνίδι είναι στοιχεία που θα κάνουν το πάρτυ των παιδιών σας σε ένα παραμυθένιο ταξίδι.

Ηρακλείτου 72 και Αγίου Γεωργίου
Αιγάλεω
2105910341