Προσφορές για "JS Dance School"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "JS Dance School". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Χορό κάντε κλικ εδώ.

JS Dance School

Σας καλωσορίζουμε στον μαγικό κόσμο του χορού! Ο χορός είναι έκφραση, κίνηση, ρυθμός, τέχνη! Με λίγα λόγια είναι τρόπος ζωής!

Μέσα από την ενασχόληση με το χορό βελτιώνεται η φυσική μας κατάσταση καθώς ο χορός αποτελεί μια από τις καλύτερες αερόβιες ασκήσεις. Ταυτόχρονα όμως, ο χορός συμβάλλει στην καταπολέμηση του στρες, στην ενεργοποίηση του αυθορμητισμού, στην αύξηση αυτοπεποίθησης, στην κοινωνικοποίηση και ενδυνάμωση θετικών συναισθημάτων! Ο χορός δηλαδή μπορεί να προσφέρει σε όλους μια υγιέστερη και καλύτερη ζωή!

Σκοπός μας είναι να μάθετε να χορεύετε ποιοτικά και να εξελίσσεστε σύμφωνα με τους στόχους σας και τα θέλω σας σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον!

Όποιο χορό ή πρόγραμμα κι αν επιλέξετε, είτε θέλετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το χορό, είτε είστε αθλητικό ζευγάρι και θέλετε να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς, είτε απλά ψάχνετε μια καινούργια δραστηριότητα για να ξεφύγετε από το άγχος και τη ρουτίνα, για ένα να είστε σίγουροι: ότι κοντά μας θα μάθετε να ΧΟΡΕΥΕΤΕ! Εσείς ακόμα να δοκιμάσετε;

Η σχολή μας βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό 5 λεπτά από το σταθμό “Εθνική Άμυνα”, παραπλεύρως του Πενταγώνου.

Καποδιστρίου 2, Νέο Ψυχικό
 2106770496