Προσφορές για "Adrenaline Escape Rooms (Μοναστηράκι, Αιγάλεω)"

Adrenaline Escape Rooms (Μοναστηράκι, Αιγάλεω)

Με πολύ μεράκι και φαντασία ξεκινήσαμε εδώ και 5 χρόνια στην ADRENALINE ENTERTAINMENT REALITY τη δημιουργία νέας διάστασης στην ψυχαγωγία και το πετύχαμε! Βάλαμε πρώτοι στο χώρο των escape rooms στην Ελλάδα το ψυχολογικό θρίλερ και τον τρόμο, το εμπλουτίσαμε και το φτάσαμε σε κινηματογραφικό τρόμο δημιουργώντας ακόμη και events που έχουν ως βάση τους το να ψυχαγωγήσουν όχι μόνο απλούς παίκτες, αλλά εταιρικούς πελάτες, χρησιμοποιόντας τα ως εργαλεία marketing ή και να «ντύσουν» πολυήμερα συνέδρια.

Όμως φτιάξαμε και πολλά γριφοδωμάτια με διαφορετική πλοκή για άλλους συναδέλφους ή τα ενσωματώσαμε στα δικά μας δεδομένα ώστε να μπορούν να παίζονται τα δωμάτια κι από παίκτες που δε θέλουν τρόμο.

Κύριο μέλημά μας είναι να βιώσετε μια ζωντανή εμπειρία απόδρασης, μία ξεχωριστή περιπέτεια για κάθε ηλικία, που οδηγεί την αδρεναλίνη στα ύψη, θα "κάψει" το μυαλό σας, θα παίξει με τη σκέψη σας, θα σπρώξει στ' άκρα τις δυνατότητές σας. Τα δωμάτιά μας είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να παιχτούν από πολύ έμπειρους gamers έως και αρχάριους με τις ίδιες δυνατότητες επιτυχίας απόδρασης.

Ευριπίδου 31-33,
Μοναστηράκι
 2130369673, 6946022032

Σούτσου 4,
Αιγάλεω
 2130369673, 6946022032