Προσφορές για "Ευθυμιοπούλου Χρυσαυγή"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Ευθυμιοπούλου Χρυσαυγή". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Υγεία κάντε κλικ εδώ.

Ευθυμιοπούλου Χρυσαυγή

Η Χρυσαυγή Ευθυμιοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο όμορφο Χαλάνδρι της Αθήνας. Η εργασιακή της εμπειρία αφορούσε την εμπορική διαχείρηση προμηθειων και τη θέση διαιτολόγου υποστηρίζοντας και βοηθώντας άτομα με διατροφικά προβλήματα στην επίτευξη του στόχου τους. Παράλληλα ήταν και εθελόντρια σε ΜΚΟ και ομάδες, όπως το Praksis, τα "δικαιώματα των κρατουμένων" κλπ. προσφέροντας υπηρεσίες σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και λάμβανε μέρος προσφέροντας εργασία σε φεστιβάλ όπως αντιρατσιστικά και πρόληψης και ενημέρωσης.

Το πάθος της για προσωπική ανάπτυξη την οδήγεί το 2019 να ολοκληρώσει κύκλο σπουδών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο λαμβάνοντας πιστοποιητικό επιμόρφωσης ως Life Coach ειδικευόμενη σε θέματα διαχείρισης άγχους, ανάπτυξης υγιούς αυτοπεποίθησης, διαχείρισης χρόνου, διαχείρισης οικονομικών, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης κ.α. Ωστόσο η ανάγκη για εξέλιξη και μάθηση συνέχιζει το 2019 με την εκπαίδευση της παρακολουθώντας το πρόγραμμα “Μίγμα Marketing και Brand” στο Εθνικό καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το 2020 την επαγγελματική της κατάρτιση στον τομέα του coaching παρακολουθώντας τον κύκλο σπουδών: Certification in Coaching-AC Acredited και το πρόγραμμα "Ειδική Αγωγή: Διεπιστημονικές Πρακτικές Σύγκλισης".

Παράλληλα θέλοντας να επεκτείνει τις γνώσεις της στην προσωπική ανάπτυξη με στόxο την εξέλιξη, αλλά και προκειμένου να βοηθήσει και να υποστηρίξει με κάθε σεβασμό, ηθική υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τους συνανθρώπους της, και να μετατρέπει την συνεργασία της σε μια συνοδεία του πελάτη σε ένα εμπνευσμένο, πρωτόγνωρο ταξίδι προσωπικής μεταμόρφωσης και εξέλιξης , επιμορφώθηκε σε τεχνικές ψυχοθεραπείας και θεραπείες Gestalt εντάσσοντας και προσαρμόζοντας στην επαγγελματική της δραστηριότητες και τα επιστημονικά εργαλεία τους σπουδάζοντας στο “Unity Energetics International Institute (International Training & Certification School)”.

Αισχύλου 6,
Χαλάνδρι
6975814390