Προσφορές για "Aidonakia Play City"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Aidonakia Play City". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Διασκέδαση κάντε κλικ εδώ.

Aidonakia Play City

Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι λειτουργούν από το 1981. Φέτος το φθινόπωρο ανοίγουν ξανά τις πύλες τους με καινούρια παιχνίδια και Halloween σκηνικά και events.Το έμπειρο προσωπικό και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι για κάθε παιχνίδι από κρατικούς και διεθνείς φορείς (ΕΒΕΤΑΜ και TUV), είναι οι εγγυήσεις ότι τα παιδιά θα διασκεδάσουν σε ασφαλές περιβάλλον.

«Αηδονάκια  Cafe»

Ανακαινισμένος χώρος εστίασης που προσφέρει πλήθος γευστικών επιλογών, τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά εδέσματα, που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους.

Το «Αηδονάκια  Cafe» προσφέρει μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων όπως σάντουιτς, σφολιάτες, πίτσες, γλυκά, παγωτά, φυσικούς χυμούς, κρύα αναψυκτικά, snack και καφέ, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορεί να προσφερθεί και ομαδικό μενού.

Χώροι Καθιστικού

Το πάρκο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου οι επισκέπτες μπορούν να αναπαυθούν κάτω από σκίαστρα και ομπρέλες, ενώ παράλληλα διατίθεται κλιματιζόμενος ημιυπαίθριος χώρος με καθιστικό στον εσωτερικό παιδότοπο.

Ασφάλεια & Πιστοποιήσεις

Στην εταιρία «Λούνα Παρκ τα Αηδονάκια» η ασφάλεια παίζει τον πρωταρχικό ρόλο σε όλες τις δραστηριότητες. Όλοι οι χώροι και εξοπλισμοί διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από κρατικούς και διεθνείς φορείς (ΕΒΕΤΑΜ και TUV) για την ασφαλή λειτουργία τους. Ο χώρος είναι περιφραγμένος, με ελεγχόμενη είσοδο - έξοδο, διαθέτει κάμερες ασφαλείας και χώρο στάθμευσης.

Δωρεάν parking από την Πύλη Εισόδου επί της οδού Διονύσου
Πρόσβαση: Προαστιακός «Κηφισίας», ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα» (5 λεπτά με τα πόδια), Λεωφ. Γραμμή 550, Α7

Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155,
Μαρούσι