Προσφορές για "Αηδονάκια Play Town στο Ίλιον"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Αηδονάκια Play Town στο Ίλιον". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Παιδί - Οικογένεια κάντε κλικ εδώ.

Αηδονάκια Play Town στο Ίλιον

Ο πιο παραμυθένιος παιδότοπος, το "Αηδονάκια Play Town", περιμένει μικρούς και μεγάλους για ατελείωτη διασκέδαση. Εκτείνεται σε έναν στεγασμένο χώρο 1000 τ.μ. στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Escape Center στο Ίλιον και έχει όλα όσα λατρεύουν τα παιδιά!

Η ονειρεμένη παιδική πόλη έχει παιχνίδια για all day διασκέδαση, για παιδιά 2-10 ετών. Διαθέτει πρωτότυπο καθιστικό - καφέ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έναν τεράστιο παιδότοπο που περιλαμβάνει τουβλάκια τύπου Lego, φουσκωτό καστράκι με τσουλήθρα, παιχνιδοκατασκευή, swimming pool balls, αναρρίχηση-spider και τα μοναδικά Blue Blocks από την Imagination Playground για απίστευτες δημιουργίες!

Τα Blue Blocks, έρχονται από την Αμερική και είναι αυτόνομα κομμάτια από ειδικό αφρώδες υλικό, που μπορούν να μετακινούνται, να συνδυάζονται και να μετασχηματίζονται με ποικίλους τρόπους. Τα Blue Blocks ενθαρρύνουν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν τον δικό τους κόσμο χωρίς καθοδήγηση και με απόλυτη ασφάλεια.

Όση ώρα τα παιδιά παίζουν, οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στο καφέ διατηρώντας παράλληλα οπτική επαφή με τα παιδιά τους. Ο χώρος είναι φιλόξενος με pop - vintage διάθεση και διαθέτει γλυκές και αλμυρές λιχουδιές εξαιρετικής ποιότητας καθώς και μεγάλη ποικιλία ροφημάτων.

Το Αηδονάκια Play Town, διαθέτει καθιστικό 240 ατόμων, χώρους εκδηλώσεων και παιδικών party, και δωρεάν parking 500 θέσεων που προσφέρει το εμπορικό κέντρο. Στον προαύλιο χώρο θα βρείτε το αγαπημένο Λούνα Παρκ "Τα Αηδονάκια" με τα εντυπωσιακά συγκρουόμενα, το τεράστιο τραμπολίνο, τη mini πανοραμική ρόδα, τη σκοποβολή "Τρελές Σφαίρες", τον ιππόδρομο "Ντόλη" και πολλά αλλά παιχνίδια!

Λεωφόρος Δημοκρατίας 67Α,
Ίλιον