Προσφορές για "Sugar Beauty Salon"

Sugar Beauty Salon

Το Sugar Beauty Salon βρίσκεται σε ενα καλαίσθητο χώρο που προσφέρει φιλικό περιβάλλον, άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στο Sugar Beauty Salon η παροχή των υπηρεσιών στηρίζεται στην απόλυτη αποστείρωση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται, στην άριστη απολύμανση των χώρων εργασίας, και στην προσεκτική και επιμελημένη εργασία με τα πλέον επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα.

Οι επιλεγμένοι επαγγελματίες μας έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους την ευγένεια και την υπομονή απέναντι στον πελάτη αλλά και τη συνεχή προσπάθεια τους για άριστο αποτέλεσμα. Το προσωπικό μας είναι πλήρως τεχνικά καταρτισμένο, παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις γύρω από την κομμωτική. Μέσα στο κομμωτήριό μας θα σας συστήσουν ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στον τομέα της διάγνωσης και της περιποίησης της τρίχας χαρίζοντας σας πλούσια μαλλιά γεμάτα υγεία.

Προσφέρουμε υπηρεσίες κομμωτηρίου, όπως προτάσσουν οι τάσεις της μόδας και όπως εσείς θέλετε, με πιστοποιημένες τεχνικές και απόλυτο επαγγελματισμό. Προσφερόμενες υπηρεσίες πέραν των υπηρεσιών κομμωτηρίου: μανικιούρ, πεντικιούρ, αισθητική προσώπου & σώματος.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης.

Άγγελου Μεταξά 40Α,
Γλυφάδα (εντός Εμπορικού Κέντρου Millenium)