Προσφορές για "Beirut To Athens"

Beirut To Athens

Στο Beirut to Athens, έχουμε την τιμή να φέρουμε τις αυθεντικές γεύσεις και τη φιλοξενία του Λιβάνου στην καρδιά της Αθήνας. Το εστιατόριο μας προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα όπου μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση της παραδοσιακής λιβανέζικης κουζίνας.

Το μενού μας είναι μια αντανάκλαση αυτής της παράδοσης, με μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα που αιχμαλωτίζουν την ψυχή και την ουσία της λιβανέζικης κουζίνας. Τα πιάτα μας είναι φτιαγμένα με τα πιο εκλεκτά και φρέσκα υλικά, προσεκτικά επιλεγμένα για να δημιουργήσουν μια αυθεντική γεύση που είναι ταυτόχρονα τολμηρή και γευστική. Από τα αρωματικά μπαχαρικά και τα βότανα μέχρι τις πλούσιες υφές και τα ζωηρά χρώματα, το μενού μας προσφέρει ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα δελεάσει τις αισθήσεις σας και θα σας κάνει να νιώθετε ικανοποίηση και πληρότητα.

Για τους χορτοφάγους, έχουμε μια επιλογή από λαχταριστές επιλογές όπως νόστιμο χούμους, τραγανό φαλάφελ και δροσιστικές σαλάτες όπως fattoush και tabbouleh. Και για όσους απολαμβάνουν το κρέας, προσφέρουμε μια σειρά από πιάτα, από ζουμερά shawarmas μέχρι ζουμερά kafta και shish taouk, όλα παρασκευασμένα με το μυστικό μας μείγμα μπαχαρικών και αγάπης. Χωρίς να ξεχνάμε την εκπληκτική μας υπογραφή Zaatar και Cheese Manouche flatbread, έχουμε κάτι για όλους.

Το όνομά Beirut to Athens, αντιπροσωπεύει τους στενούς δεσμούς μεταξύ της λιβανέζικης και της αθηναϊκής κουζίνας. Συμβολίζει το ταξίδι γεύσεων και πολιτιστικών ανταλλαγών που επιδιώκει να προωθήσει το μενού τους. Οι σεφ είναι παθιασμένοι με το να φέρνουν τα καλύτερα και των δύο κόσμων στο τραπέζι σας, συνδυάζοντας παραδοσιακές λιβανέζικες συνταγές με μοντέρνα αθηναϊκή αίσθηση για να δημιουργήσουν μια μοναδική και αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Η ατμόσφαιρα του εστιατορίου μας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες μας. Με κομψή διακόσμηση και άνετα καθίσματα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη γευστική σας εμπειρία. Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι αφοσιωμένο στο να σας παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ότι η επίσκεψή σας είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και άνετη.

Ελ. Βενιζέλου 59,
Νέα Ερυθραία