Μαγεμένος Αυλός

Το 1961 το Βατραχονήσι ήταν ακόμη, σχεδόν μία αλάνα με χωμάτινη την πλατεία Προσκόπων και συνόρευε με το ρέμα του Ιλισού που ήταν ακάλυπτο. Ένας δρομάκος που ένωνε το ρέμα με την πλατεία λεγόταν Αμύντα.

Σ’ αυτήν ακριβώς τη γειτονιά διάλεξε να στηθεί ο «Μαγεμένος Αυλός» και να γράψει τη δική του ιστορία. Αναρίθμητες προσωπικότητες των Τεχνών, των Γραμμάτων και της Πολιτικής έκαναν το ξεχωριστό αυτό μέρος, στέκι τους.

Το χειμώνα στους εσωτερικούς χώρους δίνοντας έμφαση στην ατμόσφαιρα, προσφέροντας το βράδυ ζωντανή μουσική από μικρή ορχήστρα με φυσικό ήχο, ενώ το καλοκαίρι στον πανέμορφο κήπο της πλατείας Προσκόπων όπου εκπλήσσεται κανείς από το πόσο εξοχικά μπορεί να φαντάζει ένας υπαίθριος χώρος στο κέντρο της Αθήνας.

Όλες τις εποχές δημιουργούνται ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις μουσικές, εικαστικές, και φιλολογικές. Κάθε Κυριακή μεσημέρι και βράδυ, ο μεγάλος οικογενειακός μπουφές με εξαιρετική ποικιλία από κρύα και ζεστά εδέσματα, σπιτικά γλυκά στη φιλική τιμή των 20,00 €. Συμπεριλαμβάνεται και το εμφιαλωμένο κρασί του Μαγεμένου Αυλού.

Ανανεωμένοι, δημιουργικοί και συγχρόνως παραδοσιακοί, βρισκόμαστε πάντα κοντά στους εκλεκτούς πελάτες μας, πρόθυμοι να εκπληρώσουμε κάθε γευστική επιθυμία τους με συνέπεια και σοβαρότητα. Το catering του Μαγεμένου Αυλού, πλούτισε την κουζίνα του με νέα διεθνή και ελληνικά εδέσματα, τα οποία αξίζει να δοκιμάσετε. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε με πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις την ιδιαίτερη προσωπικότητα της δικής σας εκδήλωσης.

Αμύντα 4 (Πλατεία Προσκόπων),
Παγκράτι