Προσφορές για "Symbols Hair4U"

Symbols Hair4U

Τα λαμπερά μαλλιά σημαίνουν υγιή τρίχα, που, με τη σειρά της, σημαίνει περιποίηση! Άρα τα όμορφα μαλλιά συμβολίζουν την προσοχή που δίνετε στον εαυτό σας, στη θηλυκότητά σας, στην εξουσία που μπορεί να ασκήσει πάνω στους άλλους ένα ανέμελο τίναγμα της μπούκλας σας, στην ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής σας!

Και το κούρεμα; Ω, αυτό είναι άλλη υπόθεση! Το κούρεμα θέλει χέρι επαγγελματικό! Κάποιον που γνωρίζει όλα τα τελευταία trends, να έχει επαγγελματική ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα στο χώρο της κομμωτικής!

Και το χρώμα; Απλό! Ή τα βάφεις μόνη σου μαύρα και ξεμπερδεύεις ή παίζεις με τα χρώματα ,τις ανταύγειες, τα ρεφλέ, τις αποχρώσεις, τους συνδυασμούς με την βοήθεια του expert – και μόνο!

Και τα προϊόντα, οι θεραπείες, οι τεχνικές, τα μηχανήματα που πρέπει να προστατεύσουν και να ανανεώσουν τα μαλλιά σου; Αν τα θέλεις εγγυημένα, τότε πρέπει να επιλέξεις μόνο τα κορυφαία επαγγελματικά!

Και εσύ; ...εσύ μετά από την επίσκεψη σου στο Symbols Hair 4u, που θα σου προσφέρει όλα τα παραπάνω ...ε, θα είσαι το walking and talking σύμβολο του ιδανικού σου εαυτού!

Symbols Hair 4u ...and your precious you!

Ελεύθερου Ανθρώπου 7-9,
Άνω Γλυφάδα