Προσφορές για "Angel's Touch Massage"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Angel's Touch Massage". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Μασάζ κάντε κλικ εδώ.

Angel's Touch Massage

Το μασάζ είναι ίσως η πιο αρχαία μορφή θεραπείας. Εδώ και χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιείται για την ίαση και ανακούφιση των ασθενών. Για τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους γιατρούς το μασάζ ήταν ο βασικότερος τρόπος θεραπείας και καταπράυνσης του πόνου. Ο Ιπποκράτης και ο Πλίνιος δίδασκαν τις ιδιότητες αυτές και ο Ιούλιος Καίσαρας έκανε μασάζ και βελονισμό για να καταπραΰνει τη νευραλγία και τους πονοκεφάλους του.

Σήμερα η θεραπευτική αξία του μασάζ έχει αναγνωριστεί ξανά και ανθίζει σε όλο τον δυτικό κόσμο. Οι επιστημονικές βάσεις για τη δράση του μασάζ είναι πολλαπλές. Λειτουργεί σε συνεργασία με το κυκλοφορικό, το μυοσκελετικό και το νευρικό σύστημα ενώ προσβλέπει στη βελτίωση της αναπνοής, την οξυγόνωση των κυττάρων και την απομάκρυνση των τοξινών από τους ιστούς. Βελτιώνει τη λεμφική κυκλοφορία και βοηθά στη διάσπαση του υποδόριου λίπους.

Ένα τέτοιο χώρο λοιπόν χαλάρωσης και ευεξίας δημιουργήσαμε για όλους εσάς που θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας, στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και αρμονίας.

Λ. Κύπρου 36,
Αργυρούπολη
213 0375758