Προσφορές για "The Beauty Mall"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "The Beauty Mall". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Αδυνάτισμα κάντε κλικ εδώ.

The Beauty Mall

Το The Beauty Mall είναι ένας πολυχώρος ομορφιάς και περιποίησης 800 τ.μ ο οποίος βρίσκεται δίπλα στο σταθμό του μετρό στη Δάφνη.

Είναι ένας πολυδύναμος χώρος ομορφιάς, κοσμετολογίας, περιποίησης, χαλάρωσης και αισθητικής τελειότητας μοναδικός στην Ελλάδα. Ένα σύνολο καταξιωμένων επιστημόνων και επαγγελματιών, που έχουν σχέση με την υγεία και την ομορφιά, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ένα πολυώροφο συγκρότημα με φιλικό και ζεστό περιβάλλον. Οι πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, ανεξαρτήτως φύλου, καλύπτονται στα τμήματα Ιατρικής Αισθητικής, Αισθητικής Προσώπου & Σώματος, Κομμωτηρίου, Ονυχοπλαστικής, Εξειδικευμένου μακιγιάζ, Χειρομασάζ, Tattoo. Τα τελειότερα μηχανήματα Εφαρμοσμένης Αισθητικής, χάρη στην άρτια τεχνογνωσία του προσωπικού μας, αποδίδουν τα μέγιστα για ασφαλή, γρήγορα και πραγματικά αποτελέσματα.

Στο The Beauty Mall πράγματι μπορούμε να σας ομορφύνουμε από την "κορυφή ως τα νύχια", με την υπόσχεση ότι θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα προγράμματά μας προσαρμόζονται στις πραγματικές ανάγκες του κάθε ατόμου. Το πελατολόγιό μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που, μετά από λεπτομερές ιστορικό και διάγνωση από τους έμπειρους επιστήμονές μας, καλύπτουμε τις ανάγκες του και φορτίζουμε ενεργειακά τις μπαταρίες του. Με πλήρη αίσθηση ευθύνης, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στο The Beauty Mall θα βρείτε την οργάνωση ενός πολυδύναμου κέντρου και την φροντίδα ενός prive ινστιτούτου αισθητικής.

Λ. Βουλιαγμένης 237 (30μ. απο το μετρό),
Δάφνη
210 9750269, 211 2120480