Προσφορές για "Cielo Foot Specialists"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Cielo Foot Specialists". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Υγεία κάντε κλικ εδώ.

Cielo Foot Specialists

Η Cielo Foot Specialists είναι μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την παραγωγή ορθωτικών πελμάτων, την εμπορία ανατομικών υποδημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής καθώς και την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών φροντίδας κάτω άκρων. Ο κύριος στόχος της ειναι η προώθηση των ορθωτικών πελμάτων στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό ως πρόταση μιας πιο εξατομικευμένης λύσης για ένα άνετο και χωρίς πόνους περπάτημα.

Πολλά προβλήματα κι ενοχλήσεις στο σώμα μας που μας δυσκολεύουν στην καθημερινότητα και μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα ξεκινούν από τα πόδια. Τα πόδια μας αποτελούν το βασικό "μέσο μετακίνησης" μας. Στη διάρκεια της ζωής μας κάνουμε εκατομμύρια βήματα με την μορφή περπατήματος ή τρεξίματος, ενώ σημαντικός είναι και ο αριθμός ωρών ορθοστασίας όπου τα πόδια μας χρησιμοποιούνται ως στήριγμα του βάρους του σώματός μας. Είναι επίσης αξιοσημείωτο πως κατά τη διάρκεια του τρεξίματος η πίεση που ασκεί το ανθρώπινο βάρος στα πόδια μας αυξάνεται έως και 4 φορές. Παράλληλα, αρκετά από τα σύγχρονα προβλήματα υγείας προκαλούνται μεταξύ άλλων από την καθιστική ζωή και την έλλειψη άσκησης. Έτσι, για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, την πρόληψη νοσημάτων και την γενικότερη ευεξία, οι ειδικοί συνιστούν άσκηση ακόμη και ήπιας μορφής όπως είναι το περπάτημα τουλάχιστον 2,5 χιλιομέτρων σε καθημερινή βάση ή αλλιώς 5.000 περίπου βήματα. Επειδή λοιπόν τα πόδια μας είναι τόσο σημαντικά για την υγεία και ευεξία μας, είναι καλό να φροντίζουμε να μην καταπονούνται!

Δύσκολα το αντιλαμβανόμαστε, αλλά η συνεχής κίνηση επιφέρει καταπόνηση των ποδιών που, σε συνδυασμό και με ακατάλληλο πάτημα ή κακή στάση, αποτελεί την κύρια αιτία ενοχλήσεων και παθήσεων σε διάφορα σημεία του σώματος και κυρίως κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Οι περισσότεροι πόνοι που αισθανόμαστε ξεκινούν από τα πόδια μας καθώς κάθε μη φυσιολογική δύναμη μεταφέρεται από τα πέλματα σε όλο το σώμα δημιουργώντας προβλήματα στις ποδοκνημικές αρθρώσεις, τα γόνατα τα ισχία και την σπονδυλική στήλη. Το παραπάνω πρόβλημα επιτείνει η λανθασμένη επιλογή παπουτσιών κι αυτό την στιγμή που η πλειονότητά τους είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα ποδιών. Τα παπούτσια που αγοράζουμε, τις περισσότερες φορές δεν είναι προσαρμοσμένα στη μορφολογία του δικού μας πέλματος, αλλά έχουν ως βάση το μέσο πόδι. Έτσι, όταν η βάση του παπουτσιού δεν "εφαρμόζει" στην ανατομία του πέλματός μας, το πάτημά μας αποκλίνει από το φυσιολογικό, δημιουργώντας, κατά συνέπεια, ασυμμετρία στις δυνάμεις που ασκούνται στο σώμα μας κατά τη διάρκεια της βάδισης ή της στήριξης με αποτέλεσμα να πονάμε.

Έβρου 32,
Αθήνα
Tηλ.: 210 7711767