20€ από 30€ για ένα γεύμα για 2 άτομα με ελεύθερη επιλογή στο "The BBQ Low & Slow Steak House" στο Κερατσίνι, για να δοκιμάσετε κρέας μαγειρεμένο σε χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες σε ειδικά μηχανήματα (smoker & sous vide) για το τέλειο αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι γνωρίζατε για το barbeque - έκπτωση 33%

  • Tripadvisor #3 από 32 εστιατόρια στο Κερατσίνι, με μοναδικές κριτικές!!!

The BBQ Low & Slow Steak House

Κερατσίνι

Όροι της Προσφοράς

  • Αγοράζοντας αυτή την προσφορά κερδίζετε 2% cashback (για λεπτομέρειες δείτε εδώ).
  • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι έως 29/02/2020. Εξαιρούνται Σάββατο βράδυ και επίσημες εορτές και αργίες.
  • Ώρες λειτουργίας: Τρ. - Πέμ. 18:00 - 23:00, Παρ. 18:00 - 01:00, Σαβ. 13:00 - 01:00, Κυρ. 13:00 - 22:00
  • Η προσφορά περιλαμβάνει ένα γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο έως συνολική αξία 30€.
  • Για να δείτε τον κατάλογο κάντε κλικ εδώ.
  • Για παραγγελία άνω των 30€ πληρώνετε τη διαφορά απευθείας στο εστιατόριο.
  • Από την προσφορά εξαιρούνται τα ποτά και αναψυκτικά.
  • Μπορεί να εξαργυρωθεί 1 κουπόνι για 2 ή 3 άτομα, 2 κουπόνια για 4 ή 5 άτομα, 3 κουπόνια για 6 ή 7 άτομα κλπ.
  • Είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 1-2 ημέρες πριν στο 2104005898 αναφέροντας τον 10-ψήφιο κωδικό του κουπονιού σας.
  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
20€ από 30€ για ένα γεύμα για 2 άτομα με ελεύθερη επιλογή στο "The BBQ Low & Slow Steak House" στο Κερατσίνι, για να δοκιμάσετε κρέας μαγειρεμένο σε χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες σε ειδικά μηχανήματα (smoker & sous vide) για το τέλειο αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι γνωρίζατε για το barbeque - έκπτωση 33% Tripadvisor #3 από 32 εστιατόρια στο Κερατσίνι, με μοναδικές κριτικές!!!
20 €
Αγόρασέ το!
24 αγορές έως τώρα

Η προσφορά λήγει σε:


  • ώρες
  • :

  • λεπτά
  • :

  • δεύτερα

Τρόποι πληρωμής:

  • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
  • Paypal
  • Κατάθεση
  • Web Banking
  • Μετρητά μέσω Courier
  • Dealsafari.gr Wallet
Περισσότερες πληροφορίες >>

The BBQ Low & Slow Steak House

THE BBQ way: Ξεχάστε ότι γνωρίζετε για το barbeque!

Το BBQ για εμάς είναι τέχνη στο πιάτο σας, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Στο The BBQ low & slow μελετήσαμε, δοκιμάσαμε, εξελίξαμε και συνδυάσαμε όλη τη τεχνογνωσία σχετικά με το BBQ για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα. Η σύγχρονη τεχνολογία και η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία και το μεράκι, διαμόρφωσαν για εσάς το μενού μας, όπου θα βρείτε εκλεκτές ποικιλίες κρεάτων ψημένα σωστά, νόστιμα, διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά και αναδεικνύοντας την γεύση όλων των συστατικών.

LOW & SLOW: H ακριβής μετάφραση των δύο αυτών λέξεων σημαίνει «χαμηλά-αργά»

Ας εξηγήσουμε λίγο παραπάνω. Το “χαμηλά” αφορά στην θερμοκρασία που πρέπει να την διατηρούμε πολύ χαμηλή και το “αργά” που αναφέρεται στις ώρες – διάρκεια που χρειάζεται να ψήσουμε το κάθε φαγητό. Στο The BBQ έχουμε 2 βασικούς τρόπους Low & Slow που μαγειρεύουμε τα φαγητά μας:

  1. Ο πρώτος τρόπος απαιτεί τη χρήση ενός μηχανήματος που ονομάζεται “Offset Smoker” (καπνιστήρι). Κατασκευασμένο ειδικά για το The BBQ στην Ελλάδα από γνώστες της τεχνολογίας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εστιατορίου μας αργοκαπνίζει τα κρέατά μας με απόλυτα φυσικό τρόπο και πρώτη ύλη το ξύλο.
  2. Ο δεύτερος τρόπος απαιτεί τη χρήση δύο πολύ ιδιαίτερων μηχανημάτων συνδυαστικά:
    (Α) Μηχάνημα “Vacuum” (μετάφραση: κενό) το οποίο χρησιμοποιείται για να αφαιρεθεί ο αέρας από την ειδική σακούλα που συσκευάζουμε το κρέας, διατηρώντας το ολόφρεσκο.
    (Β) Μηχάνημα “Roner” που είναι ένας θερμοστάτης εμβάπτισης σε θερμαινόμενο νερό που χρησιμοποιείται στη γνωστή εξαιρετική τεχνική μαγειρέματος “Sous Vide”. Τη τεχνική αυτή χρησιμοποιούν επαγγελματίες σεφ προκειμένου να ενιχύσουν τη γεύση και να διατηρήσουν τους χυμούς των τροφίμων και να επιτύχουν ομοιόμορφα μαγειρεμένο κρέας, τρυφερό και ανάλογα μαγειρεμένο. Η θερμοκρασία του νερού είναι κάτω του βρασμού και το κρέας αργομαγειρεύεται για πολλές ώρες, μέχρι να φτάσει τρυφερό και γευστικό στο πιάτο σας.

Αχιλλέως 7-9
Κερατσίνι
2104005898