Προσφορές για "Απολυμάνσεις - Αποφράξεις Vagios"

Απολυμάνσεις - Αποφράξεις Vagios

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες

Αναλαμβάνουμε επίσης την καθαριότητα στο χώρο σας με απολυμάνσεις,απεντομώσεις και μυοκτονίες σε κάθε είδους χώρο(πολυκατοικία,διαμέρισμα,ξενοδοχεία κ.λ.π.).

Με σκευάσματα εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ και πιστοποιητικό απολύμανσης από την εταιρεία μας. Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε ευαίσθητους χώρους όπου συγχρωτίζονται πολλά άτομα (σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κοινόχρηστες τουαλέτες κ.λπ.), είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος απολύμανσης-μικροβιοκτονίας.

Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου, ενώ επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, για τον σκοπό αυτό από τους έμπειρους επαγγελματίες απολυμαντές της εταιρείας μας.

Για την αποφυγή των συναντήσεων με τους δυσάρεστους καθώς και επικίνδυνους για την υγεία μας αυτούς επισκέπτες, το ειδικό συνεργείο μας βρίσκεται κοντά σας διαθέτοντας υπερσύγχρο εξοπλισμό και αποτελεσματικά φάρμακα, ενδεδειγμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Με την πρόληψη και την άμεση επέμβαση, σας εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα και χορηγούμε Πιστοποιητικό Εντομοκτονιών και Μυοκτονιών.

Ο ΒΑΓΙΟΣ με 30ετή εμπειρία στο χώρο τον αποχετεύσεων, καθαρίζει τις αποχετεύσεις και απολυμαίνει πολυκατοικίες χρησιμοποιώντας επαγγελματικά μέσα αποχέτευσης και απολύμανσης, εξυπηρετώντας όλη την περιοχή της ΑΤΤΙΚΗΣ.

Τερψιθέας 7,
Γαλάτσι
6985760706